Asiakkaamme kertovat, lue lisää tästä ...

07.03.2019

Pojallani todettiin 5-vuotiaana astma johon määrättiin erilaisia lääkkeitä avaavasta suihkeesta kortisoniin. Lääkkeistä emme saaneet kuitenkaan riittävästi apua, varsinkin talviaikana astma vaivat voimistuivat lääkityksistä huolimatta. Otimme tuttava suosituksesta kokeiluun Salin suolahoitolaitteen.

Iltaisin noin tuntia ennen pojan nukkumaan menoa laitoin laitteen päälle ja annoin olla yön yli käynnissä. Ensimmäiseksi vaikutukset tuntuivat selkeästi huoneilmassa, laite viilensi ja raikasti huoneen. Muutaman viikon kuluttua poika alkoi nukkua yöt ilman köhimisiä ja myös muu perhe sai unirauhan. Alle vuoden käytön jälkeen lääkitys laskettiin ainoastaan tarvittaessa käytettävään avaavaan suihkeeseen. Tällä hetkellä pojalla ei ole enää lääkitystä lainkaan. Uskomaton laite! Voin suositella lämpimästi kaikille erityisesti hengitystie vaivoista kärsiville. -Tanja H (Turku)


Laite oli päällä koko yön ja aamulla heräsin ilman nuhaa !!

Ilma kulkee keuhkoihin kivutta. Otan lapset ensi yöksi lattialle mun viereen nukkumaan. Eikä koneen ääni häirinnyt yhtään. Ennemminkin oli tasainen pieni ääni. En malta odottaamiten tää auttaa siitegiaan! "Olen tosi iloinen, että pölyallermieheni ei enää kuorsaa!!!"

- Maria Nurminen

Minulla on ollut krooninen poski- ja otsaontelotulehdus noin kolmekymmentä vuotta. Olen joutunut olemaan leikkauspöydällä 9 kertaa. Viimeksi 2019 huhtikuun alussa. Ystäväni esitteli tuokokuun puolivälissä Salin Plus laitetta ja tarjosi sitä koekäyttöön. Ensimmäiset kolme viikkoa ovat osoittaneet, että hengitystiehyeni ovat pysyneet avoimina koko yön. Ensi vaikutelma Salin Plus -laitteesta on todella positiivinen."
- Heikki Kolehmainen, Turku


Juttelin äidin kanssa lauantaina ja hän kertoi, että suolakone on vaikuttanut hyvin ja hän on pystynyt hiukan vähentämään lääkitystä. Myös liman määrä on vähentynyt. Hän lupasi puhua siskonsa kanssa, jolla on samaa vaivaa ja suositella laitetta hänellekin."
- Pursiainen J.


Kiitos kone ole minulle hyvä !

Ennen monesti öisin heräsin, oli pakko yskiä ja otaa astma lääkkeitä ja oli myös tosi pahoja astmakohtauksia. Nyt koneen saatuani nukun välillä koko yön etten herää välillä.

Koneen saatuani en ole yöllä yhtään pahaa astmakohtausta saanut siis 1.3 lähtieen. On ollut mahtava nukua paremmin. Limaan nousua ei ole kun harvoin aamulla. Rahaa on säästynyt.

Sydämelliset kiitokset näin hyvästä konesta josta on paljon apua. - Leena P (Uurainen)